Een begrip in Leiderdorp

Vakmanschap en kwaliteit

Al meer dan 15 jaar staan wij voor vakmanschap en kwaliteit! Ons doel om de klant meer plezier en woongenot te geven! De afgelopen jaren heeft Bogerd bouw zich ontwikkeld tot een all round aannemer op het gebied van verbouwen, sanitair/badkamer, uitbouw, dakkapellen, uitbouwen en renovatie projecten. Van klein tot groot, wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomhuis.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Zuid-Holland, Leiderdorp, Leiden, Oegstgeest, Voorschoten, Warmond, Rijnsburg en de Bollenstreek.

Het bouwteamm van Bogerdbouw - Arjan Bogerd
Vakmanschap en kwaliteit, samen bouwen aan een droom!

Arjan Bogerd

Z'n 15 jaar geleden ben ik begonnen met Bogerd bouw, inmiddels is Bogerd bouw een succesvol aannemersbedrijf in Leiderdorp, Leiden en omliggende gemeentes. Voor mij staat kwaliteit en vakmanschap voorop in mijn werk!

Kitty Slof

Op het gebied van de financiën doet Kitty al jaren met veel plezier haar werk voor Bogerd bouw! Samen vormen Kitty en Arjan het succes achter Bogerd bouw.

Heeft u een vraag over de financiën neem dan gerust contact op met Kitty!

Het team - Vakmensen

Bogerd bouw werkt samen met een team van professionals, echte vakmensen die staan voor hun werk. Samen vormen ze een perfect team en vullen ze elkaar aan waar nodig.

Wist u dat u bij Bogerd bouw pas achteraf betaalt?

U betaalt pas als de werkzaamheden verricht zijn, hierdoor loopt u geen enkel risico!

Bel direct! Wij helpen u graag.

Uw woonwensen realiseren met oog voor kwaliteit en budget.

071-889 2751

info@bogerdbouw.nl

Hoogmadeseweg 34, 2351 CT Leiderdorp